Diensten

Gezien de grote verscheidenheid aan zendingen, afmetingen en urgenties kunnen wij u ook een grote diversiteit aan diensten bieden. Het wagenpark is dan ook toereikend om in al uw wensen te voorzien. Onze nette en betrouwbare chauffeurs vervoeren direct van en naar ieder gewenst adres in Europa. Van kleine poststukken met hoge urgentie tot zware pallets, uw zending is bij ons in bekwame handen.

Koeriersdienst

Steeds meer bedrijven maken gebruik van onze pakket- en overnightfaciliteiten. Pakketten kunnen door ons worden afgehaald bij uw bedrijf of op ons adres worden bezorgd. Vervolgens dragen wij er zorg voor dat deze op de juiste route wordt ingedeeld, zodat u hieruit maximaal voordeel behaalt. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw pakket volgens een laag tarief op een snelle manier bij uw relatie wordt aangeboden.

Vaste routes

Naast nationale en internationale koeriersdiensten, 24 uur per dag, kunnen wij uw partner zijn in stadsbezorgingen, postrondes en/of klantgerichte rondes, bijvoorbeeld voor instellingen, inkoopcombinaties en postorderbedrijven.

Als u vragen heeft over onze diensten, schroomt u dan niet contact met ons op te nemen.